Λάδια Καλύτερης Ποιότητας Δίνουν Μακροζωία Στον Κινητήρα

Aναρτήθηκε από filippoupolitis 15/05/2020 0 Σχόλια

Τα αποτελέσματα των μελετών που διεξήχθησαν σε κινητήρες αυτοκινήτων απέδειξαν ότι η ποιότητα του λαδιού καθώς και η έγκαιρη αλλαγή τους βοηθά στην σωστή λειτουργιά τους και στην μακροζωία τους.

 

Συμφώνα λοιπόν με τις μελέτες  δεν αρκεί μόνο η αλλαγή στα προτεινόμενα χιλιόμετρα που μας ορίζει ο κατασκευαστής που συνήθως είναι 5000 έως 10000 χλμ., θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την καταλληλότητα και ποιότητα του λαδιού που θα χρησιμοποιήσουμε. Τα συμβατικά πρωτογενή λάδια κατώτερης ποιότητας έχουν υψηλό βαθμό πτητικότητας με αποτέλεσμα στις υψηλές θερμοκρασίες των κινητήρων να εξατμίζονται πιο εύκολα, να γίνονται παχύρευστα  και να μην λιπαίνουν σωστά τα μέταλλα.

 

Αυτό σημαίνει ότι επιβαρύνουμε και το σύστημα PVC καθώς θα πρέπει να επεξεργαστεί μεγαλύτερο όγκο ατμών λαδιού. Οι συγκεκριμένοι ατμοί μάλιστα μεταφέρουν υδρογονάνθρακες και υπάρχει πιθανότητα να μας κολλήσουν τις βαλβίδες εισαγωγής. Σε αντίθεση με τα συνθετικά λάδια που έχουν χαμηλότερη πτητικότητα και αποφεύγουμε τα παραπάνω προβλήματα.

 

Η ομάδα του filippoupolitis.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Loading...
Loading...
Loading...
  • Bestsellers
  • Latest products
  • Most viewed products
  • All products