ΝΕΟ AUDI A1…το ‘’μικρό’’ της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας επιστρέφει δυναμικά

Aναρτήθηκε από filippoupolitis 03/05/2019 0 Σχόλια

Το AUDI A1 μετράει ήδη 8 χρόνια στους δρόμους. Ξεκίνησε δειλά δειλά με χαμηλές πωλήσεις κυρίως λόγω της υψηλής του τιμής καθώς και των πολλών ανταγωνιστών του. Τα ‘’μικρά’’ που είχε να αντιμετωπίσει προέρχονταν και από την VW GROUP με τα μοντέλα VW POLO, SEAT IBIZA, SKODA FABIA με την ιδιά τεχνολογία και χαρακτηριστικά αλλά πιο συμφέρουσες τιμές, καθώς και το επιτυχημένο MINI που συνεχίζει μια παράδοση πολλών χρόνων.

Με βάση τα παραπάνω το AUDI A1 είχε μια δύσκολη αποστολή: να παραμείνει στον χώρο του αυτοκίνητου και να μην έχει την ίδια κατάληξη με το AUDI A2 που διακόπηκε η παραγωγή του πολύ σύντομα. Έπρεπε λοιπόν να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς και να προσπεράσει όλα τα εμπόδια. Το νέο AUDI A1 2019 που παρουσιάστηκε, δείχνει να έχει πολλά καινοτόμα στοιχεία και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν το πρόσημο των πωλήσεων θα είναι θετικό.

Το νέο AUDI σχεδιάστηκε σε καινούργια πλατφόρμα (MQB A0) με βελτιωμένη τεχνολογία αλλά περιορίζεται πλέον σε 5θυρη SPORTSBACK έκδοση. Η σχεδίαση του πλέον ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, εξωτερικά με πολύ αιχμηρές γραμμές, κοψίματα αλλά και όμορφες γρίλιες που συνολικά του δίνουν ένα όμορφο στυλ. Το καινούργιο μοντέλο με τις αλλαγές δεν υστερεί ούτε στο εσωτερικό του πλέον καθώς το Virtual Cockpit και η οθόνη 10 ιντσών με τις πολλαπλές λειτουργίες κλέβουν την παράσταση.

Εργονομία και στυλ λοιπόν εσωτερικά με βελτίωση και στους χώρους επιβατών και αποσκευών μεγαλώνοντας τους. Οι τιμές βέβαια παραμένουν υψηλές ξεκινώντας από τις 22.000 ευρώ για την απλή έκδοση αλλά η βελτίωση του είναι πλέον άκρως εντυπωσιακή.

Εάν ενδιαφέρεστε για ανταλλακτικά για το δικό σας Audi, κάντε κλικ εδώ!

Αφήστε ένα σχόλιο

Loading...
Loading...
Loading...
  • Bestsellers
  • Latest products
  • Most viewed products
  • All products