Μεταχειρισμένοι κινητήρες …σαν καινούργιοι μόνο στο Filippoupolitis.gr

14/03/2023

Το αυτοκίνητό σας απαρτίζεται από πλήθος ανταλλακτικών. Ένα απ’ αυτά και από τα πιο βασικά είναι ο κινητήρας! Τι μπορείτε να κάνετε για να τον φροντίσετε, ώστε να μην πάθει τίποτα; Η απάντηση είναι πολλά. Κι αν τελικά η επισκευή του δεν είναι δυνατή και χρειαστεί να τον αλλάξετε, σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις από γνήσιους μεταχειρισμένους κινητήρες που λειτουργούν σαν καινούργιοι και παρέχονται με εγγύηση για την κάλυψή σας.

Πώς να προστατέψετε τον κινητήρα σας

Μπορεί να είναι ένα από τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, το οποίο να νομίζετε ότι αν δεν είστε γνώστης δεν μπορείτε να το συντηρήσετε σωστά, όμως αυτό δεν ισχύει. Αν τηρείτε κάποιους κανόνες που και οι ίδιοι οι κατασκευαστές σας προτείνουν, μπορείτε να διατηρήσετε την ποιότητα του κινητήρα σας σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

  1. Τυπικότητα στα service όταν τα χιλιόμετρα το απαιτούν και όταν φτάνει το διάστημα που αναγράφεται στην καρτέλα σας
  2. Αν χρειάζεται να αλλάξετε κάποιο ανταλλακτικό του κινητήρα σας όπως καπάκι, μπλοκ, τουρμπίνα θα πρέπει να γίνει βάσει προδιαγραφών
  3. Όταν είναι χειμώνας καλό είναι ο κινητήρας να παραμένει για λίγο ανοιχτός χωρίς φορτίο για να ζεσταθεί και να μπορεί να ανταπεξέλθει χωρίς πρόβλημα
  4. Σημαντικό είναι να επιλέγετε ένα ποιοτικό καύσιμο για τον κινητήρα σας ώστε να λειτουργεί με καλές προδιαγραφές

Αν χρειαστεί ο κινητήρας αντικατάσταση ή πρέπει να αλλάξετε κάποιο μέρος του τότε η συλλογή μας είναι η καλύτερή σας επιλογή.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα δημοφιλέστερα ανταλλακτικά κινητήρα ή ολόκληρους κινητήρες για διάφορα μοντέλα αυτοκινήτου:

 

Το γνήσιο μεταχειρισμένο Μπλοκ Κινητήρα Ford έχει εγγύηση και έρχεται στην πόρτα σας με μία απλή αγορά.

 

 

Ο γνήσιος μεταχειρισμένος κινητήρας BmwSeries 1-2-3-4-5 X1 X3 2000cc 2011-2017 έρχεται στην πόρτα σας με δωρεάν αποστολή και φυσικά εγγύηση! Περισσότερα από εδώ.

 

 

Γνήσια μεταχειρισμένη τουρμπίνα Seat που μπορεί να κάνει τον κινητήρα σας να πετάει! Επιλέξτε την από εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας συμβουλεύσουμε για τον κινητήρα και τα ανταλλακτικά του.