Αγοράστε με ασφάλεια ανταλλακτικά για το Skoda σας

14/03/2023

H αυτοκινητοβιομηχανία της Skoda έχει κατακλύσει την ελληνική αγόρα με πολλά αγαπημένα μοντέλα που οι καταναλωτές εμπιστεύονται και επιλέγουν, όπως το Fabia – Felicia – Octavia – Rapit- Yeti. Το αυτοκίνητό σας με το πέρασμα του χρόνου παρουσιάζει ανάγκες που χρειάζεται να καλύψετε είτε λόγω φθοράς, είτε λόγω τρακαρίσματος είτε λόγω προβληματικού ανταλλακτικού.

Η εταιρεία μας, βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει συμβουλές και ανταλλακτικά για το Skodaσας, με ασφαλείς συναλλαγές και άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων με αποστολή στον χώρο σας.

Πλεονεκτήματα Filippoupolitis

Εμπειρία: Η εταιρεία των 40 χρόνων στον χώρο πλέον έχει χτίσει μία μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση σε κάθε τομέα ανταλλακτικών. Οι υπάλληλοι της επιχείρησης είναι γνώστες του αντικειμένου και κατέχουν σεμιναριακή κατάρτιση για ό,τι νέο στον τομέα του ανταλλακτικού αυτοκινήτου και στη λειτουργία του.

Τεχνογνωσία: Για κάθε ένα ανταλλακτικό και μοντέλοαυτοκινήτου Skoda το ανθρώπινο δυναμικό Filippoupolitis είναι στη διάθεσή σας να σας συμβουλεύσει για το ποιο ανταλλακτικό είναι το κατάλληλο για το δικό σας αυτοκίνητο και το budget σας.

Εγγύηση: Για κάθε ένα ανταλλακτικό που θα αγοράσετε, έχετε και εγγύηση από την εταιρεία μας. Έτσι είστε ασφαλείς και καλυμμένοι!

Μεγάλη ποικιλία: Προσφέρουμε μία από τις μεγαλύτερες ποικιλίες της αγοράς σε ανταλλακτικά αυτοκινήτου Skoda για κάθε μοντέλο και χρονολογία.

Ενδεικτικά ανταλλακτικά αυτοκινήτου για διάφορα μοντέλα Skoda

Ζάντες αλουμινίου

 

Μπορείτε να αποκτήσετε τις μεταχειρισμένες γνήσιες ζάντες SkodaFabia - Roomster 2006-2015, με ένα κλικ με 100% ασφαλείς συναλλαγές και κάθε διαθέσιμο τρόπο πληρωμής.

Ταπετσαρίες

 

 

Ρωτήστε την ομάδα μας για τις ελαφρώς μεταχειρισμένες ή καινούργιες ταπετσαρίες του μοντέλου που σας ενδιαφέρει και θα έχετε άμεσα απάντηση. Τηλεφωνήστε στο 2102330812.

Κινητήρας

 

 

Πρόκειται για έναν γνήσιο μεταχειρισμένο κινητήρα Skoda Octavia 5 1900cc 2004-2010 που μπορεί να γίνει δικός σας άμεσα με ένα κλικ, με δωρεάν αποστολή στην πόρτα σας. Δείτε εδώ λεπτομέρειες.

Όποιο μοντέλο Skoda και να έχετε σας έχουμε τις λύσεις που αναζητάτε! Ανταλλακτικά στην πόρτα σας, με 100% ασφαλείς πληρωμές και εγγυήσεις!