Αγοράστε τα κατάλληλα αμορτισέρ και ψαλίδια για το όχημά σας & κινηθείτε με ασφάλεια!

10/03/2023

Οι αναρτήσεις του αυτοκινήτου, του επιτρέπουν την άνετη κίνηση και τον έλεγχο κατά την οδήγηση, σε κάθε δύσκολη καιρική συνθήκη, αυξάνοντας την τριβή ανάμεσα στα λάστιχα και τον δρόμο. Έτσι ο οδηγός αντιλαμβάνεται μεγαλύτερη σταθερότητα τιμονιού, καλό και άμεσο φρενάρισμα και στιβαρότητα στις απότομες στροφές.

 

Οι αναρτήσεις είναι πολλές και ουσιαστικά αποτελούν ένα μεγάλο μέρος των μηχανικών τμημάτων του αμαξιού. Ανάμεσα στις αναρτήσεις, βρίσκουμε τα αμορτισέρ, τα ψαλίδια και διάφορα άλλα όπως τους τροχούς, τα ρουλεμάν κ.α.

 

Αμορτισέρ

 

Τα αμορτισέρ είναι εκείνα που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην περίπτωση ατυχήματος καθώς θα συγκρατήσουν το αμάξι, διατηρώντας όσο γίνεται την ευστάθειά του, αν ξεφύγει ο έλεγχος από λάθος χειρισμό ή από ολισθηρό οδόστρωμα. Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά είδη αμορτισέρ και στην μεγάλη μας ποικιλία, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα πιο επώνυμα και οικονομικά.

 

Βρείτε τα γνήσια μεταχειρισμένα αμορτισέρ που ψάχνετε για Fiat, Alfa Romeo, Audi, BMW, Ford, Lancia, Land-Rover, Opel, Seat, Skoda, Smart, Vw.

 

Ψαλίδια

 

Τα ψαλίδια είναι υπεύθυνα για το πόσο καλά κυλάει το αμάξι, αφού είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στα ελαστικά και στο κυρίως αυτοκίνητο. Η συμβουλή που σας δίνουν όλοι οι μάστορες να αποφεύγετε τις λακκούβες, αποσκοπεί στο να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση τα ψαλίδια αυτοκινήτου, συνεπώς και η ασφάλειά του.

 

Την μεγάλη μας ποικιλία σε γνήσια μεταχειρισμένα ψαλίδια για Fiat, Alfa Romeo, Audi, BMW, Ford, Lancia, Land-Rover, Opel, Seat, Skoda, Mg, Smart, Vw θα βρείτε εδώ.

 

Ειδικά αν το αυτοκίνητό σας είναι μεταχειρισμένο, είναι αναγκαίο να ελέγξτε τα αμορτισέρ του, καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι περίπου το 40% έχει φθαρμένα αμορτισέρ!